Tomislav Lipošćak

Lipošćak ugostio predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića i kandidate s liste za VII. izbornu jedinicu

Predsjednik HDZ-a Andrej Plenković jučer je u sklopu predizborne kampanje s kandidatima s liste za VII. izbornu jedinicu posjetio Ogulin.

Nakon odavanja počasti poginulim braniteljima na Trgu hrvatskih rodoljuba, simpatizerima i članovima stranke u Hotelu Frankopan prvo se na kratko obratio predsjednik gradske organizacije HDZ-a i saborski zastupnik Tomislav Lipošćak koji je nakon toga predao riječ nositelju liste za VII. jedinicu Tomislavu Medvedu i predsjednici Zajednice žena “Katarina Zrinska” Nadi Murganić, a na kraju se svim Ogulincima obratio predsjednik HDZ-a Andrej Plenković

Podrška, ovdje u Ogulinu našoj listi u VII. izbornoj jedinici. Ova Vlada je održala posebnu sjednicu u Karlovcu za cijelu Karlovačku županiju na kojoj su donesene važne odluke za njezin razvoj. Brojna su ulaganja u županiji u pogledu fiskalne decentralizacije, projekata; primjerice  zaštite od poplava i 2,8 milijardi ugovorenih europskih sredstava. Tu su isto tako ogromna sredstva koja smo do sada dali za radna mjesta nakon ove krize uzrokovanje COVID-om 19. Na taj način nastavit ćemo ulagati u ravnomjerni regionalni razvoj i podupirati Karlovačku županiju. Imamo niz sjajnih kandidata iz ove županije; i nositelja liste Tomu Medveda, predsjednicu Zajednice žena „Katarina Zrinska“ i bivšu ministricu Nadu Murganić, saborske zastupnike Tomislava Lipošćaka i Mariju Jelkovac  te Maju Grbu Bujević koja je snažna potpora ovoj listi, izjavio je predsjednik HDZ-a Andrej Plenković.

O očekivanjima u VII. izbornoj jedinici je rekao.

Očekujemo pobjedu u ovoj izbornoj jedinici. Ovo je jedna od naših najsnažnijih lista po imenima ljudi; imamo na prvim mjestima dva ministra Medveda i Ćorića, na trećem mjestu je bivša ministrica Murganić, na četvrtom je također bivši ministar Stier, a na dvanestom mjestu vaš Ogulinac Tomislav Lipošćak koji je u dosadašnjem sazivu odrađivao odličan posao. Ovo je snažna lista u usporedbi s ostalim listama u VII. izbornoj jedinici. Mislim da ovi kandidati imaju prednost i da će pobijediti; očekujem rezultat najmanje kao 2016. godine

Zaključno je Plenković pred članovima, simpatizerima i okupljenim građanima u Ogulinu poručio.

Uvjeren sam da ćemo dobiti novo povjerenje naših sugrađana jer smo u ove protekle četiri godine, osobito u krizama, pokazali kako država radi za svoje građane, kako stoji uz svoje građane i kako se bori za kvalitetu života svojih građana. To je ključ i to je poruka HDZ-a na ovim izborima; poruka prepoznatih postignuća, jasnoga plana i vizije brzoga gospodarskoga oporavka Hrvatske.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *