Tomislav Lipošćak

Lipošćak i HDZ-ovi kandidati družili se s Ogulincima i obišli plac

Nakon što je jučer predsjednik Hrvatske demokratske zajednice Andrej Plenković posjetio Ogulin, danas su kandidati s liste HDZ-a u VII. izbornoj jedinici, Nada Murganić, Domagoj Ivan Milošević i Tomislav Lipošćak te zamjenica župana Karlovačke županije Martina Furdek Hajdin družili se s Ogulincima i obišli ogulinski plac.

Uz Mladež HDZ-a, članice Zajednice žena HDZ-a „Katarina Zrinski“ s njihovom predsjednicom Anđelkom Salopek i mnoge članove stranke, oko štanda u razgovoru i druženju okupile su se brojne građanke i građani Ogulina.

Osim što su kandidati s liste predstavili program stranke „Sigurna Hrvatska“, pozvali su i sve Ogulince da izađu na izbore 5. srpnja te daju svoj glas HDZ-u, stranci s iskustvom, stručnošću, znanjem i brojnim postignućima u ovom mandatu.

Ogulinci su i ovaj put pokazali naklonost stranci te su rado zastali, razgovarali s kandidatima i prisutnima pa je ugodno druženje uz poštivanje svih propisanih epidemioloških mjera potrajalo.

Nada Murganić i Martina Furdek Hajdin opustile su se u našemu gradu i iskoristile  posjet Ogulinu i za kupnju ogulinskog zelja i povrća za ručak kod lokalnih OPG-ova.

Izvor: Ogulin.eu

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *