Tomislav Lipošćak

Za ogulinski Dom za starije i nemoćne – oko 10 milijuna kuna kroz nove projekte!


Na današnjem radnom sastanku razgovarali smo sa zamjenicom župana Vesnom Hajsan – Dolinar o projektima Doma za starije i nemoćne “Biskup Srećko Badurina” iz Ogulina, odnosno fazama u kojima se isti nalaze. Ravnateljica Doma Nataša Vučković – Ivošević naglasila je da se kroz četiri projekta, u kojima je Dom nositelj, osigurava oko 10 milijuna kuna.

U svim projektima Karlovačka županija pojavljuje se kao partner uz sudjelovanje Centra za socijalnu skrb iz Ogulina i Opće bolnice i bolnice branitelja Domovinskog rata Ogulin na pojedinim projektima. Riječ je o projektima Zaželi (1.273,000,00 kn), Pružimo ruke zajedništvu (1.500,000,00 kn) – u sklopu Širenja mreže socijalnih usluga u zajednici, Širenje mreže socijalnih usluga u svrhu podrške procesu deinstitucionalizacije na području Karlovačke županije (7.074,000,00 kn) i Zapošljavanje osoba s invaliditetom.

Veliki su ovo projekti koji će zasigurno u budućnosti doprinijeti poboljšanju u radu Doma, ali i razini socijalne skrbi i skrbi za starije i nemoćne na našim prostorima!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *